• highlight
  • highlight
  • highlight
left right

Recycling

Het recycleren van inerte afvalmaterialen en zanden gebeurt op onze vaste locatie Europark 116 te Lanaken.   Wij aanvaarden zuivere inerte afvalmaterialen zoals meng-en betonpuin om het vervolgens te verwerken tot een hoogwaardig en gecertificeerd zeefzand, menggranulaat en betongranulaat.  Via een strenge kwaliteitskeuring bij de aanvoer van de puingranulaten streven wij ernaar u hoogwaardige en gecertificeerde granulaten af te leveren.   Hiertoe is onze inrichting KLASSE I vergund en gebeuren de werkzaamheden onder toezicht van OVAM.

De certificatie van onze materialen gebeurt door de instantie COPRO VZW.  Via de website www.copro.eu kan u onze technische fiches van de aangeboden materialen gemakkelijk raadplegen.  Jaarlijks worden er alzo verschillende duizenden tonnen afval duurzaam herwerkt.

Bent u niet in staat om de materialen zelf aan te voeren of af te halen dan kunnen wij dit voor u doen.

Sinds 2009 zijn wij in staat om al onze granulaten en zanden met cement te binden waardoor het toepassingsgebied nog ruimer geworden is.  Anno 2012 gebeurt deze bewerking volgens de TRA-21 certificatie van COPRO.  Deze hydraulisch gebonden mengsels worden afgeleverd met een BENOR certificaat van overeenkomstigheid.

   

top Top