• highlight
  • highlight
  • highlight
left right

Infrawerken

Ongeacht particuliere werken, de aanleg van bedrijfsterreinen of openbare werken, wij streven voor u naar een totaalconcept met één aanspreekpunt.

Nieuwbouw

Meer en meer komt het voor dat er eerst een archeologisch grondverzet dient plaats te vinden en vervolgens pas het civiele grondverzet om uw investering te kunnen realiseren.  Gezien onze ervaring en relaties in deze verschillende domeinen kunnen wij u hierin bijstaan.  Of u nu kiest voor een verharding uit asfalt, beton, betonklinkers, betonplaten, grasdallen of een andere waterdoorlaatbare toepassing:  wij nemen alles voor onze rekening.   Gaande van het grondverzet, de rioleringswerken, het plaatsen van de juiste funderingen, grondkeringen (=keermuren, etc…) en het leveren en plaatsen van de door u gekozen toplaag.

Zelfs indien uw toepassing een gecertificeerde waterdichte afwerkingslaag vereist kunnen wij u helpen.   Hier kan het gaan om betonpistes maar ook deze uitgevoerd in asfalt!

Renovatie

Heeft uw huidige bestrating last van slijtage of wilt u het geheel opfrissen ook dan zijn wij uw partner.   Van opbraak, asfaltfrezen, breken van uw beton verharding tot het vernieuwen van de riolerings- en funderingselementen.   Deze werken kunnen zowel binnen als in de buitenlucht uitgevoerd worden.

top Top